11) Τρόποι Πληρωμής

Α) Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας στο Χώρο σας.

Το επιπλέον κόστος στην περίπτωσης πληρωμής με αντικαταβολή είναι 2€.

Για παραγγελίες όπου η συνολική αξίας της συναλλαγής είναι άνω των 500€, η εξόφληση γίνεται, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής/Προπληρωμένης Κάρτας ή μέσω Κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Β) Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζονται Έντοκες ή Άτοκες δόσεις από Πιστωτικές κάρτες (Credit Cards) που φέρουν την ένδειξη MasterCard ή Visa.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – eBanking

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε το πλήρες Ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Εθνική τράπεζα

GR2701108940000089400267350

89400267350

Όνομα δικαιούχου Πανταζής Γεώργιος

12) Αποστολή Προϊόντων & Μεταφορικά

Το κόστος των μεταφορικών είναι 10€ ανά παραγγελία.

Τα μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 90€ είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Η PROELECTRIC συνεργάζεται με υπηρεσία ταχυμεταφορέων (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της PROELECTRIC, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Η PROELECTRIC καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η PROELECTRIC δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Αποστολές εκτός Ελλάδος δεν πραγματοποιούνται.

Μπορείτε, φυσικά, να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο «Έτοιμο για Παραλαβή».

13) Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων

Η αποστολή και παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από τη μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με την PROELECTRIC. Στην περίπτωση ύπαρξης προϊόντων που είναι ογκώδη, ένας υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τις επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να υπάρξουν για τα προϊόντα αυτά.