ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Εγκατάσταση και συντήρηση από πιστοποιημένο προσωπικό

Η σωστή εγκατάσταση του κλιματισμού και η μετέπειτα ορθή συντήρησή του, αποτελούν ίσως τους σημαντικότερους παράγοντες για την ομαλή και μακροχρόνια λειτουργία του. Επιπρόσθετα, οι εγγυήσεις των συγκεκριμένων μηχανημάτων θέτουν ως όρο η εγκατάσταση και το service να πραγματοποιείται από πιστοποιημένο προσωπικό.

Επομένως, η επιλογή ενός πιστοποιημένου συνεργείου για οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα συστήματα κλιματισμού, αποτελεί σχεδόν μονόδρομο.

Στην εταιρεία Proelectric Pantazis, στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε πιστοποιημένες επισκευές ηλεκτρικών συσκευών που εγγυώνται τόσο την απροβλημάτιστη λειτουργία τους, όσο και τη διατήρηση της εγγύησης που παρέχουν οι κατασκευαστές.

Έχοντας ως στόχο το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, απασχολούμε, αποκλειστικά, πιστοποιημένο προσωπικό που εργάζεται χρόνια στο συγκεκριμένο κλάδο και γνωρίζει τους τρόπους αντιμετώπισης οποιασδήποτε δυσλειτουργίας, εφαρμόζοντας πρακτικές που εναρμονίζονται στις απαιτήσεις των κατασκευαστών.

Με αυτό τον τρόπο, θα είστε βέβαιοι πως το κλιματιστικό σας θα λειτουργεί σαν καινούργιο, 365 ημέρες το χρόνο, και θα αποφύγετε τυχόν αχρείαστες δαπάνες από αστοχίες στην εγκατάσταση ή από το κακό/μη πιστοποιημένο service.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως η τακτική συντήρηση των air-condition παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγιεινή ενός χώρου, καθώς εξασφαλίζει μια καθαρή ατμόσφαιρα μακριά από βακτήρια και μικρόβια.

PHOTO GALLERY