ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ

Δίνουμε προτεραιότητα στην ταχύτητα αποκατάστασης.

Στην εταιρεία Proelectric Pantazis, στη Θεσσαλονίκη, διαθέτουμε προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη συντήρηση συσκευών επαγγελματικής ψύξης.

Αντιλαμβανόμαστε πως η ομαλή και συνεχής λειτουργία των μηχανημάτων ψύξης είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση. Για αυτό το λόγο, δίνουμε προτεραιότητα στην ταχύτητα αποκατάστασης, δίχως να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες που εκτελούμε, διαθέτουν τις ανάλογες πιστοποιήσεις με τα αναγκαία δικαιολογητικά έγγραφα, ενώ είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!

Έτσι, θα έχετε τη σιγουριά πως δε θα αντιμετωπίσετε καμία καθυστέρηση στην επισκευή ηλεκτρικών συσκευών και μηχανημάτων επαγγελματικής ψύξης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κέρδος σας.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη, λαμβάνοντας υπόψη το συμφέρον της επιχείρησής σας και προστατεύοντάς σας από το να προβείτε σε περιττά έξοδα όταν αυτό δεν είναι αναγκαίο.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να πληροφορηθείτε αναλυτικότερα για τον τρόπο εργασίας μας, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.