ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχέδια Δ.Ε.Η. - Αποκατάσταση Ηλεκτρολογικών Βλαβών – Φωτισμός - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Στην εταιρεία Proelectric Pantazis, στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε κορυφαίες ηλεκτρομηχανολογικές υπηρεσίες και μελέτες, για κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση, στοχεύοντας στους γρήγορους χρόνους διεκπεραίωσης και την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Σχέδια Δ.Ε.Η.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τη μελέτη και υλοποίηση ολοκληρωμένων ηλεκτρολογικών σχεδίων, όπως επίσης και την αποπεράτωση όλων των απαιτούμενων εγκαταστάσεων, πάντα, σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα υπεύθυνης δήλωσης πιστοποιημένου ηλεκτρολόγου για σχέδια Δ.Ε.Η., βλάβες ρεύματος και πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες σε επαγγελματικούς χώρους.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες ακολουθούν τα πιο σύγχρονα ποιοτικά στάνταρντ, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας πιθανή ανάγκη και να ανταπεξέλθουμε στο έπακρο, ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές απαιτήσεις.

Τέλος, το καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται τη διενέργεια πιστοποιημένων εργασιών, σύμφωνα με όλες τις νομικές απαιτήσεις.

Αποκατάσταση Ηλεκτρολογικών Βλαβών

Παρέχουμε άμεση αποκατάσταση κάθε ηλεκτρολογικής βλάβης στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, έχοντας ως προτεραιότητα την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας. Για αυτό το λόγο, προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο! Δεσμευόμαστε για την ταχύτατη επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έχοντας στενή συνεργασία με τις περισσότερες εταιρείες κατασκευής ανταλλακτικών, ώστε να υπάρχει άμεση προμήθεια των εξαρτημάτων που χρειαζόμαστε. Έτσι, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι πως οι τεχνικοί μας θα διορθώσουν κάθε πιθανή δυσλειτουργία άμεσα, οικονομικά και με ασφάλεια. Άλλωστε, η ποιότητα και η υπευθυνότητα της εργασίας μας είναι αυτή που μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

Φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός πέραν του ότι συμβάλει στη λειτουργικότητα ενός σπιτιού (π.χ. διάβασμα βιβλίων, προετοιμασία δείπνου κ.ά.), αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία μας ζεστής και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Η σημασία του ποιοτικού φωτισμού γίνεται άμεσα αισθητή σε ένα χώρο, καθώς τον αναβαθμίζει αισθητικά, επηρεάζει το ύφος της διακόσμησης, ενώ παράλληλα αυξάνει την αγοραστική αξία του ακινήτου.

Στο e-shop της Proelectric Pantazis θα βρείτε πολλούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτεινό και ενεργειακά πιο αποδοτικό.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας LED και φωτιστικά σε τεράστια γκάμα σχεδίων, ενώ τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι δοκιμασμένα από εμάς τους ίδιους, προκειμένου να είμαστε σίγουροι πως η αγορά σας αξίζει και θα σας ικανοποιήσει.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αποτελούν ένα από τα βασικότερα στοιχεία κάθε νέας κατασκευής. Επομένως, όπως είναι λογικό απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία ώστε να γίνει μια ποιοτική δουλειά που δε θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Έπειτα από πολλά έτη στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών υπηρεσιών, έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε προσεγμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, που συμμορφώνονται με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας και βελτιώνουν την αισθητική του χώρου σας, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματική στέγη. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας και επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας δώσουμε καινοτόμες λύσεις, απόλυτα συμβατές με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες.

PHOTO GALLERY