Προφίλ

logoΗ PROelectric δραστηριοποιείται από το 2004

στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρικών,ψυκτικον και οικιακών συσκευών, εγκατάστασης κεραιών, δορυφορικών συστημάτων και συναγερμών καθώς και συντήρησης,τοποθετηση κλιματιστικών.

Από την αρχή της δραστηριότητάς μας μέχρι και σήμερα επιμένουμε να αντιμετωπίζουμε τον πελάτη με σεβασμό και υπευθυνότητα, προσφέροντας τεχνικές υπηρεσίες άριστης ποιότητας και βαθειάς τεχνογνωσίας. Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας αποτελεί η αφοσίωσή μας στην υπεύθυνη και αξιόπιστη επισκευή του εκάστοτε τεχνικού προβλήματος. Η δεκαχρονη εμπειρία μας, μας έχει διδάξει να επιμένουμε στην ολοκληρωμένη επισκευή κάθε βλάβης και να επιδιώκουμε την επίλυση της χωρίς να καταφεύγουμε σε απευθείας αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος.

Καθημερινό μας μέλημα είναι η παροχή αποτελεσματικών λύσεων και η άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Για το λόγο αυτό, εκτός από την άμεση τηλεφωνική ανταπόκριση, παρέχουμε σε όλους τους πελάτες τη δυνατότητα επίσκεψης του εξειδικευμένου τεχνικού μας στο χώρο του τεχνικού προβλήματος με ιδιαίτερα χαμηλή επιβάρυνση προς διάγνωση και αποκατάστασης της βλάβης.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους τεχνικούς μας γιατί διατηρούν την ίδια φιλοσοφία με εμάς: αποτελεσματική επισκευή, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Προσεγγίζουμε κάθε αίτημα για τεχνική υποστήριξη δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια, στην ποιοτική επίλυση αντλώντας έμπνευση μέσα από κάθε πτυχή της εμπειρίας, εξειδίκευσης και βαθειάς τεχνογνωσίας που έχουμε αποκομίσει ύστερα από χιλιάδες επισκευές.

Κάθε επισκευή που πραγματοποιούμε αποτελεί απόδειξη, ότι δεν έχουμε κατορθώσει τυχαία να διατηρούμε σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο την ποιότητα του service μας, την αμεσότητα απόκρισης σε κάθε τεχνικό ζήτημα ανεξαρτήτως δυσκολίας και φυσικά την ισορροπία της καλύτερης δυνατής σχέσης κόστους και ποιότητας υπηρεσιών (value for money).

Είμαστε ειλικρινείς με τους πελάτες μας και φροντίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια χρόνου αποκατάστασης του τεχνικού προβλήματος να διατηρούμε συνεχή επικοινωνία, ώστε να είναι ενήμεροι για την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών.