Ηλεκτρομηχανολογικές υπηρεσίες

Σχεδια ΔΕΗ

deiΣτην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικό σχέδιο και εγκαταστάσεις, παρέχουμε υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου για σχέδια ΔΕΗ, βλάβες ρεύματος και πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες σε επαγγελματικούς χώρους.

 

Αποκατάσταση Ηλεκτρολογικών Βλαβών

apokatastash hlektrologijon vlavwn

Αμεση αποκατάσταση Ηλεκτρολογικών Βλαβών. Παρέχουμε εξυπηρέτηση 24 ωρες 365 ημέρες. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποκατάσταση των ηλεκτρολογικών σας βλαβών επιτόπου με το έμπειρο προσωπικό μας. Παρέχουμε service 24 ώρες 365 ημέρες σε οποιαδήποτε περιοχή. Η Ποιότητα και η Υπευθυνότητα της εργασίας μας, μας διακρίνει.


Φωτισμός

fotismosΟ φωτισμός είναι αυτός που μας βοηθάει να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες μέσα στο σπίτι, όπως να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να ετοιμάσουμε το δείπνο ή απλώς να χαλαρώσουμε στον καναπέ. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε πολλούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτεινό και ενεργειακά πιο αποδοτικό. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας LED και φωτιστικά σε πολλά στιλ και σχέδια.

 

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

proelectric

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής του όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα. Η Proelectric διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις, μελέτες και εφαρμογές

  απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, προσφέροντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ποιότητα ,ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αντίληψη.σπιτιού ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία και την ασφάλεια της